تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 مهر 1400 - 15:01
31 بازدید
کد خبر : 65294

کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در رفسنجان به ۴۰ درصد

کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در رفسنجان به ۴۰ درصد

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به کاهش میزان رعایت پروتکل ها در رفسنجان اشاره و تصریح کرد: اینکه پیک ششم چرا محتمل است، مهمترین علت آن کم شدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. در پیک پنجم و پیک‌های قبلی تا ۸۰ درصد رعایت پروتکل‌ها را داشتیم، الان تقریبا به ۴۰ درصد رسیدیم که برای کنترل

کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در رفسنجان به ۴۰ درصد

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به کاهش میزان رعایت پروتکل ها در رفسنجان اشاره و تصریح کرد: اینکه پیک ششم چرا محتمل است، مهمترین علت آن کم شدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. در پیک پنجم و پیک‌های قبلی تا ۸۰ درصد رعایت پروتکل‌ها را داشتیم، الان تقریبا به ۴۰ درصد رسیدیم که برای کنترل بیماری کافی نیست.

دکتر«احمد جمالی زاده» امروز ۲۹ مهرماه در جلسه شورای اداری رفسنجان با تشکر از همکاری همه ارگان ها در مقابله با بیماری کرونا، اظهار کرد: تقریبا از پیک پنجم کرونا در حال خارج شدن هستیم اما قبل از خروج از پیک پنجم، متأسفانه بعضی استان‌ها مجددا با پیک جدید روبه‌رو شده‌اند و شاهد افزایش موارد ابتلا هستیم.

وی افزود: سیر نزولی آمار مبتلایان به کرونا از دو هفته اخیر متوقف شده و چند روزی است شاهد افزایش موارد سرپایی هستیم و به دنبال آن شاهد افزایش موارد بستری هم خواهیم بود.

رییس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان ادامه داد: پیش بینی می کنیم در آبان ماه پیک ششم را داشته باشیم و رفسنجان هم از این قضیه مستثنی نخواهد بود ولی به خاطر واکسیناسیون تلفات و عوارض کمتری خواهیم داشت.

وی به کاهش میزان رعایت پروتکل ها در رفسنجان اشاره و تصریح کرد: اینکه پیک ششم چرا محتمل است، مهمترین علت آن کم شدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. در پیک پنجم و پیک‌های قبلی تا ۸۰ درصد رعایت پروتکل‌ها را داشتیم، الان تقریبا به ۴۰ درصد رسیدیم که برای کنترل بیماری کافی نیست.

جمالی زاده یادآور شد: بیشترین مشکل از ناحیه تجمع‌ها در فضاهای با تهویه نامناسب و بدون زدن ماسک ایجاد شده و احتمال اینکه موارد روزبه‌روز افزایش پیدا کند و منجر به مرگ‌ومیر شود، وجود دارد.

وی بیان کرد: خوشبختانه از دو ماه گذشته به‌ویژه از زمان روی کار آمدن دولت جدید وضعیت تهیه و توزیع واکسن سیر خیلی خوبی گرفته که هم واردات واکسن کافی است، هم موجودی واکسن هم تولید واکسن‌های داخلی سرعت گرفته و به اندازه کافی واکسن در کلیه دانشگاه‌ها و انبارهای وزارت بهداشت بیش از نیازمان موجود است.

جمالی زاده عنوان کرد: در رفسنجان با احتساب کل جمعیت ایرانی و اتباع افاغنه ۵۹ درصد افراد حداقل یک نوبت واکسن و ۳۲ درصد دو نوبت واکسن را دریافت کردند و تقریبا یک سوم جمعیت به طور کامل واکسینه شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: تمام واکسن‌های موجود در کشور در رفسنجان وجود دارد، واکسن پاستوکووک ایرانی از بهترین واکسن‌هایی است که تولید شده و مخصوص دانش‌آموزان است که واکسن بسیار مؤثری است اما جای تعجب دارد استقبال دانش‌آموزان از این واکسن کم است.

وی بر همکاری مدیران ادارات بر نظارت وضعیت واکسیناسیون کارمندانشان و مراجعه آنها بر دریافت واکسن تاکید کرد و افزود: از شنبه کارکنانی که واکسن نزده باشند حق ورود به اداره ندارند و یا هر سه روز یکبار باید تست منفی بیاورند بنابراین اگر کسی تاکنون واکسن نزده حتما مراجعه کند.

جمالی زاده با بیان اینکه بازگشایی مدارس و اصناف نباید به قیمت جان مردم انجام شود، تاکید کرد: در خصوص واکسیناسیون باید قبل از بازگشایی مدارس  دانش آموزان مراجعه کنند و در مدارس دانش‌آموز را به واکسینه شدن ترغیب کنند.

به گفته وی اصنافی که واکسن نزدند هم از شنبه اول آبان حق فعالیت ندارند که با کمک اتاق اصناف نظارت خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: امسال نگران شیوع آنفلوآنزا در کنار بیماری کرونا هستیم و با توجه به آمار، اگر پروتکل ها رعایت نشود آنفلوآنزا در کنار اپیدمی منجر به افزایش چندبرابری تلفات می شود.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.