ثبت دو آش سنتی ملایر در فهرست میراث ناملموس کشور
![ثبت دو آش سنتی ملایر در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت دو آش سنتی ملایر در فهرست میراث ناملموس کشور](https://cdn.isna.ir/d/off/hamedan/2021/10/10/3/62053060.jpg)
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از ثبت دو آش سنتی این شهرستان در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: دو آش سنتی بادمجان و آش ترش در فهرست میراث ناملموس ثبت شد. رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از ثبت دو آش سنتی این شهرستان در
![ثبت دو آش سنتی ملایر در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت دو آش سنتی ملایر در فهرست میراث ناملموس کشور](https://cdn.isna.ir/d/off/hamedan/2021/10/10/3/62053060.jpg)
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از ثبت دو آش سنتی این شهرستان در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: دو آش سنتی بادمجان و آش ترش در فهرست میراث ناملموس ثبت شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از ثبت دو آش سنتی این شهرستان در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: دو آش سنتی بادمجان و آش ترش در فهرست میراث ناملموس ثبت شد.
ابراهیم جلیلی در این رابطه توضیح داد: به منظور حفظ و احیای غذاهای سنتی شهرستان ملایر، در نخستین جلسه شورای ثبت میراث ناملموس که ۱۱ مهر ماه در محل معاونت میراث فرهنگی وزارتخانه متبوع برگزار شد، با تهیه مستندات و حضور میدانی کارشناسان استانی و تاییده وزراتخانه، دو آش سنتی بادمجان و آش ترش ملایر در فهرست میراث ناملموس ثبت شد.
وی افزود: همچنین در سال های گذشته جشن شیره پزی روستای مانیزان، کلوچه سنتی ملایر، شیره و باسلق نیز به عنوان میراث ناملموس شهرستان ملایر ماندگار شده است.
این مقام مسئول اظهارکرد: یکی از وظایف این اداره حفظ سنت ها ورسم ورسوم های رو به فراموشی است در همین راستا کارشناسان این اداره با شناسایی ظرفیت ها موجود پرونده ثبت آنها را تهیه و به وزراتخانه متبوع ارسال می کنند که در کنار ثبت آثار و ابنیه های تاریخی، سنت ها و خرده فرهنگ های شهرستان نیز حفظ و نگهداری شود.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰