تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آذر 1400 - 15:09
24 بازدید
کد خبر : 150774

ایجاد بیش از دو هزار شغل در حوزه صنایع دستی چهارمحال و بختیاری

ایجاد بیش از دو هزار شغل در حوزه صنایع دستی چهارمحال و بختیاری

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته دو هزار و ۳۴۵ شغل در رشته‌های مختلف صنایع دستی این استان ایجاد شد. به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – مهرداد رئیسی اظهار کرد: از این تعداد یک هزار و ۲۵۹

ایجاد بیش از دو هزار شغل در حوزه صنایع دستی چهارمحال و بختیاری
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته دو هزار و ۳۴۵ شغل در رشته‌های مختلف صنایع دستی این استان ایجاد شد.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – مهرداد رئیسی اظهار کرد: از این تعداد یک هزار و ۲۵۹ شغل براساس صدور مجوزهای صنایع دستی و یک هزار و ۸۶ شغل از طریق پرداخت تسهیلات بانکی ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته دو هزار و ۱۷۲ مجوز صنایع دستی برای متقاضیان و صنعتگران صنایع دستی چهارمحال و بختیاری صادر شد، افزود: از این تعداد ۷۸۵ فقره پروانه تولید انفرادی، هشت فقره پروانه تولید کارگاهی، ۳۳ جواز تاسیس کارگاهی و یک هزار و ۳۴۶ کارت شناسایی برای فعالان حوزه صنایع دستی بوده است.
رئیسی گفت: این مجوزها در راستای توسعه کارگاه‌های صنایع دستی، ایجاد اشتغال، ایجاد فرصت‌های جدید شغلی، گسترش و توسعه صنایع دستی در استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته تعهد ایجاد اشتغال این اداره کل، یک هزار و ۶۸ نفر بوده است، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته یک هزار و ۲۵۹ شغل محقق شد که این میزان تعهد، ۱۸ درصد رشد داشته است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: در سال گذشته ۹۵ میلیارد ریال تسهیلات در حوزه صنایع دستی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد که از این مبلغ ۴۲ میلیارد ریال در حوزه مشاغل خانگی و ۵۳ میلیارد ریال از محل تسهیلات توسعه روستایی و عشایری بوده است، با پرداخت این میزان تسهیلات، اشتغال یک هزار و ۸۶ نفر فراهم شد.
رئیسی بیان کرد: پرداخت این تسهیلات باعث ایجاد کارگاه های تولیدی جدید در روستاها و توسعه کسب و کار در آن مناطق شده است.
وی پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در حوزه صنایع دستی را در افزایش ماندگاری جوانان در روستاها، جلوگیری از مهاجرت به شهرها، مهاجرت معکوس و بازگشت روستاییان، توسعه صنایع دستی روستایی و ارتقای درآمد روستائیان دانست و خاطرنشان کرد: بیشترین میزان اشتغال ایجاد شده حوزه صنایع دستی در بخش توسعه روستایی و عشایری بوده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.