تاریخ انتشار : یکشنبه 18 مهر 1400 - 15:32
20 بازدید
کد خبر : 35203

از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی تا عرضه براساس نرخ‌نامه

از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی تا عرضه براساس نرخ‌نامه

 معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی خبر داد و گفت: متصدیان واحدهای عرضه‌کننده گوشت قرمز موظف به رعایت نرخنامه هستند. علی تهوری افزود: قیمت گوشت قرمز به استناد مصوبه کمیسیون تنظیم بازار در کمیته کارشناسی متشکل از سازمان صمت استان،

از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی تا عرضه براساس نرخ‌نامه

 معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی خبر داد و گفت: متصدیان واحدهای عرضه‌کننده گوشت قرمز موظف به رعایت نرخنامه هستند.

علی تهوری افزود: قیمت گوشت قرمز به استناد مصوبه کمیسیون تنظیم بازار در کمیته کارشناسی متشکل از سازمان صمت استان، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه دامداران استان و اتحادیه مواد پروتئینی در شهریور ماه ۱۴۰۰ تعیین شده و رعایت نرخنامه الزامی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، وی اظهار کرد: حداکثر قیمت مصرف‌کننده گوشت گوسفندی (بره و بزغاله نر) با کیفیت و دارای لیبل آبی هر کیلوگرم لاشه ۱۱۵ هزار تومان و ران، راسته گردن، سردست ۱۲۰ هزار تومان و هر کیلوگرم گوشت گوساله نر (ران و سردست) ۱۲۵ هزار تومان و گوساله ماده ۱۰۵ هزار تومان است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: متصدیان واحدهای صنفی موظف به درج نرخنامه در معرض دید مصرف‌کنندگان و رعایت حداکثر قیمت هستند و نظارت در این خصوص برای رعایت حقوق مصرف‌کنندگان تشدید شده و از مردم می‌خواهیم هرگونه تخلف در این زمینه را به سامانه ارتباطی ۱۲۴ اعلام کنند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.