پروژههای عمران شهری براساس ضریب دسترسی معلولان قد میکشد
ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: از پروژههای عمرانی عمومی در راستای مناسب سازی برای افراد معلول، بازدید صورت میگیرد تا ضریب دسترسی معلولان کاهش نیابد. علی عربنژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که سیاست دبیرخانه ستاد مناسب سازی استان بر این قرار گرفته است که از ایجاد پروژههای جدید که برای افراد
ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: از پروژههای عمرانی عمومی در راستای مناسب سازی برای افراد معلول، بازدید صورت میگیرد تا ضریب دسترسی معلولان کاهش نیابد.
علی عربنژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که سیاست دبیرخانه ستاد مناسب سازی استان بر این قرار گرفته است که از ایجاد پروژههای جدید که برای افراد دارای معلولیت دسترس پذیر نباشد، پیشگیری کند، در این راستا دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی استان برای بازدید از تمامی پروژههای عمرانی عمومی در حال اجرا، اعم از اداری، تجاری، فرهنگی، آموزشی، تفریحی، مبلمان شهری و … از لحاظ رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت اعلام آمادگی کرده است.
وی ادامه داد: در این راستا از تمامی دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، فرماندهان نظامی و انتظامی، شهرداران، بانکها و …. خواهشمندیم که تمامی پروژههای در حال اجرای خود را به دبیرخانه ستاد مناسب سازی استان اعلام کنند چراکه این مساله از ایجاد هزینه بعد از بهره برداری از پروژه، در راستای ایجاد دسترسی پیشگیری خواهد کرد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: سامانه معبر با شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ توسط دبیرخانه ستاد ھماھنگی و پیگیری مناسبسازی کشور برای دریافت و پیگیری مشکلات شهروندان در خصوص موضوع مناسبسازی محیط شهری راهاندازی شده است.
عربنژاد ادامه داد: هم استانیها میتوانند مراتب شکایات و مشکلات خود را صرفاً در این خصوص با ارسال پیامک شامل شرح مشکل، نام منطقه یا محله، شهرستان، استان و یا دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور اعلام کنند.
وی افزود: پیامها حداکثر تا ۷۲ ساعت پس از دریافت، بازبینی و مورد بررسی قرار خواهند گرفت و پس از بررسی و تشخیص ارتباط موضوع، مراتب به دبیرخانه استانی یا دستگاههای اجرایی مربوطه در سطح ملی ارجاع میشود.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: دبیرخانه استانی حداکثر پس از ۷۲ ساعت از دریافت پیام، موضوع را به دستگاه مربوطه از طریق مکاتبه اعلام و در صورت عدم وصول پاسخ مراتب طی دو مکاتبه با فاصله حداکثر ۱۵ روز پیگیری کرده و نتیجه نهایی را به دبیرخانه ستاد بهزیستی کشور اعلام خواهد کرد.
عرب نژاد ادامه داد: سامانه معبر به عنوان یک پل ارتباطی بهزیستی با معلولین بوده تا از این طریق شاهد تسهیل در امر مناسبسازی معابر و اماکن عمومی معلولین و دریافت احقاق حقوق این قشر از جامعه باشیم.
وی افزود: دبیرخانه مناسب سازی استان در سال ۹۹ از تمامی مدارس در حال ساخت از لحاظ رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت و همچنین تمامی مجتمعهای رفاهی، گردشگری بین راهی از لحاظ وضعیت مناسبسازی و دسترسپذیری برای افراد دارای معلولیت بازدید و نواقص موجود را برای رفع به اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گزارش کرده است.
مناسب سازی محیط زندگی افراد دارای معلولیت
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: در سال گذشته، با اعتبار ۷۲۷ میلیون تومان برای ۲۸۰ نفر از افراد دارای معلولیت مناسب سازی محیط زندگی انجام شد؛ همچنین نسبت به تامین وسایل ADL نیز برای ۵۰ نفر اقدام شد.
عرب نژاد اظهار کرد: وسایل ADL کمکی یا کمک توانبخشی تهیه شده شامل؛ قاشق، بشقاب، لیوان، دستگیره و تخت بالابر بوده که به نوعی ایجاد شرایط لازم برای انجام کارهای شخصی توسط فرد دارای معلولیت را در محیط خانه فراهم میکند.
وی یادآور شد: در سال جاری تا کنون ۵۳۰ میلیون تومان با سرانه هر نفر پنج تا ۱۰ میلیون تومان برای مناسب سازی محیط زندگی معلولان و همچنین وسایل مناسب سازی شده( کمک توانبخشی) تخصیص داده شده که تا کنون برای تعداد ۷۱ نفر مناسب سازی محیط زندگی انجام شده است.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰