تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 - 15:19
57 بازدید
کد خبر : 191863

محققان اصفهانی موفق به ساخت داروی ضد سرطان شدند

محققان اصفهانی موفق به ساخت داروی ضد سرطان شدند

ایسنا/اصفهان یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه کاشان موفق شدند با استفاده از فناوری دی اکسید کربن فوق بحرانی و امواج فراصوت داروی ضد سرطان را با موفقیت تولید کنند. غلامحسین صدیفیان- عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان از محققان این طرح در توضیح آن، گفت: امروزه یکی از مشکلات داروهای سنتزی آن است که دارای

محققان اصفهانی موفق به ساخت داروی ضد سرطان شدند

ایسنا/اصفهان یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه کاشان موفق شدند با استفاده از فناوری دی اکسید کربن فوق بحرانی و امواج فراصوت داروی ضد سرطان را با موفقیت تولید کنند.

غلامحسین صدیفیان- عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان از محققان این طرح در توضیح آن، گفت: امروزه یکی از مشکلات داروهای سنتزی آن است که دارای حلالیت کمی در بدن هستند و باید به نحوی حلالیت این گونه داروها را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: یکی از روش‌های جدید، بکارگیری فناوری‌های سبز با کمک سیال فوق بحرانی و همزمان امواج فراصوت است. این روش نوین، به نام این محقق در دنیا ثبت شده است و در این پژوهش نیز ایشان از این فناوری برای تولید نانوذرات ضدسرطان بهره برده اند.

صدیفیان خاطر نشان کرد: سانیتینیب مالات به عنوان یک داروی ضدسرطان، عملکرد خوبی را در درمان سرطان کلیه از خود نشان داده است. این دارو به طور گسترده ای برای بیماران مبتلا به بیماری متاستاتیک استفاده می شود. همچنین، این داروی جدید با ساختاری کوچک می تواند در درمان سرطان پیشرفته کبد و سیستم گوارش موثر واقع شود.

به گزارش ایسنا، این دارو دارای حلالیت بسیار پایینی در آب است. از اینرو فراهمی زیستی پایینی دارد. دارو مذکور با استفاده از فناوری ابداعی سیال فوق بحرانی با استفاده از دستگاهی که توسط این محققان ساخته شده است، در ابعاد نانو تولید شده و در حامل‌های پلیمری آبدوست کپسوله شده است که این دو خصوصیت، حلالیت دارو را تا حد قابل قبولی در آب افزایش داده و باعث افزایش اثربخشی دارو با مصرف دوز کم تر دارو می شود.

تیم تحقیقاتی در دانشگاه کاشان به سرپرستی غلامحسین صدیفیان – عضو هیات علمی دانشکده مهندسی و با همکاری فریبا رزمی منش و سیدعلی سجادیان تلاش کردند با استفاده از فناوری دی اکسید کربن فوق بحرانی و امواج فراصوت این دارو را با موفقیت تولید کنند. نتایج این پژوهش نوین، اخیراً در مجله سیالات فوق بحرانی(The Journal of Supercritical Fluids, IF=۳.۷۴۴) در ۱۵ صفحه برای ماه آوریل ۲۰۲۱ به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.