خط قرمزیها چه گفتند؟
ایسنا/اصفهان در نشست رونمایی از پوستر تئاتر «خط قرمز»، عوامل این تئاتر به وضعیت ناخوشایندی اشاره کردند که گریبانگیر تئاتر اصفهان شده است. محمدجواد صرامی، کارگردان تئاتر «خط قرمز» در نشست رونمایی از پوستر این تئاتر که شامگاه گذشته (سهشنبه_ ۲۵ آبان ماه) در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی هنری فرشچیان برگزار شد، گفت: در شرایط فعلی
ایسنا/اصفهان در نشست رونمایی از پوستر تئاتر «خط قرمز»، عوامل این تئاتر به وضعیت ناخوشایندی اشاره کردند که گریبانگیر تئاتر اصفهان شده است.
محمدجواد صرامی، کارگردان تئاتر «خط قرمز» در نشست رونمایی از پوستر این تئاتر که شامگاه گذشته (سهشنبه_ ۲۵ آبان ماه) در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی هنری فرشچیان برگزار شد، گفت: در شرایط فعلی رسانهها باید بیشتر از همیشه به تئاتر توجه داشته باشند.
او ادامه داد: «خط قرمز» که پس از دو ماه تمرین سخت و فشرده آمادۀ اجرا شده، تلاش میکند روایتگر زندگی یک زوج هنرمند تئاتری باشد. در واقع، داستان خط قرمز، نزدیکترین درام حال حاضر از اوضاع زندگی هنرمندان این حوزه است.
این کارگردان تئاتر، به لایههای پیدا و پنهان مشکلاتی که تئاتر اصفهان را دچار چالش کرده نیز اشاره کرد و توضیح داد: تئاتر کشور سرشار از امراضی است که باید درمان شود، اما تئاتر اصفهان امراض شخصی دارد و بنا به دلایلی تفرقه و دودستگی در میان هنرمندان تئاتر افتاده است.
صرامی اعتقاد داشت که اصفهان، نیازمند یک انجمن هنرهای نمایشی قدرتمند و مستقل است و یادآور شد که بنا به دلایلی انتخابات انجمن هنرهای نمایشی فعلی ۹ ماهی هست که به تأخیر افتاده حالآنکه اگر انجمن ایجاد شود دادخواهی برای این صنف هم اصولیتر پیگیری میشود.
او خطاب به هنرمندان تئاتر تأکید کرد: باید اهداف شخصی را کنار گذاشت و منافع جمع را در نظر گرفت تا شاهد اتفاقات مطلوبی در حوزه هنرهای نمایشی باشیم.
کارگردان تئاتر خط قرمز، با اشاره به وضعیت سالنهای تئاتر در اصفهان گفت: زیبنده شهر اصفهان نیست که سالنهای تئاتر استانداردش اینهمه کم باشد. مدتهاست که وعده ایجاد سالن تئاتر شهر را دادهاند، اما در واقعیت هیچ اتفاقی رخ نداده است.
صرامی تصریح کرد: حال تئاتر اصفهان خوب نیست. تئاتر اصفهان باید به دست اهالی این هنر باشد و توسط آنها مدیریت شود و تئاتر مستقل نیز باید حمایت شود.
او گریزی نیز به اختتامیه سی و سومین جشنواره تئاتر استان اصفهان زد و توضیح داد: امسال در جشنواره تئاتر اصفهان، هیچ نمایندهای از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور نداشت و این بیاهمیت شدن جایگاه تئاتر اصفهان را میرساند که خالی از آسیب نیست. در اینکه چرا مراسم اختتامیه این جشنواره در سالن فرشچیان برگزار نشد نیز باید تأمل کرد.
این کارگردان تئاتر ادامه داد: با شیوع کرونا و تعطیلی تئاتر در بازه زمانی نزدیک به دو سال، تنها حمایتی که از این قشر شد واریز مبلغی ناچیز به حساب کسانی بود که کارت صندوق اعتباری هنر را داشتند و این دردآور است.
بهنام شمسایی، بازیگر تئاتر «خط قرمز» نیز در این نشست هشدار داد که ذائقه تئاتر در اصفهان در حال تغییر است و باید قبل از آنکه دیر شود به آن رسیدگی کرد.
حسن محمدی، یکی از دیگر بازیگران این تئاتر نیز پرسید: «چرا برای بازیگران تئاتر در اداره کار عنوان شغلی در نظر گرفته نشده است؟» و گفت: پاسخ به این سؤال چرایی حجم زیادی از بیمهریها را مشخص میکند.
او ادامه داد: هنر نمایش در کشور شغل محسوب نمیشود. بازیگران تئاتر در دو سالی که کرونا شیوع پیدا کرد بدون هیچ پشتوانهای و با درآمد صفر زندگی کردند. امیدواریم با کسب تجارب از روزهای تلخ سپریشده مشکلات برای آیندگان به حداقل برسد.
محمدی از اینکه هنر و بهخصوص تئاتر در جامعۀ امروزی در اولویت نیست و سالنهای کم تعداد تئاتر تحت تملک بخش خصوصی قرار گرفته اظهار گلایه کرد.
در پایان این نشست، از پوستر تئاتر «خط قرمز» رونمایی شد و علیرضا عسگریفر، طراح پوستر توضیح داد: پوستر خط قرمز بیانگر حال بد معیشت هنرمندان تئاتر اصفهان است. ما در جایگاهی قرار گرفتهایم که باید از وضعیت هنری خودمان اثری آماده شود تا به گوش همه برسد که چه بر سر تئاتر آمده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰