تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 آبان 1400 - 22:14
16 بازدید
کد خبر : 84026

حل مسائل نیاز به شبکه‌ای از افراد دارد نه یک فرد

حل مسائل نیاز به شبکه‌ای از افراد دارد نه یک فرد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: حل مسائل توسط یک‌ فرد عادت اشتباهی است و برای حل مسائل بزرگ نیاز به شبکه‌ای از افرادست که رکن اصلی آن‌ها آگاهی است. رضا قنبری، در نخستین همایش کانون قالب‌سازان مشهد که در سالن همایش پارک علم وفناوری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: حل مسائل توسط یک‌

حل مسائل نیاز به شبکه‌ای از افراد دارد نه یک فرد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: حل مسائل توسط یک‌ فرد عادت اشتباهی است و برای حل مسائل بزرگ نیاز به شبکه‌ای از افرادست که رکن اصلی آن‌ها آگاهی است.

رضا قنبری، در نخستین همایش کانون قالب‌سازان مشهد که در سالن همایش پارک علم وفناوری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: حل مسائل توسط یک‌ فرد عادت اشتباهی است، زیرا به تنهایی نمی‌شود یک مسئله را کشف و حل کرد. برای حل مسائل بزرگ نیاز به شبکه‌ای از آدم‌هاست که رکن اصلی آن‌ها آگاهی است.

وی افزود: کرونا به ما نشان داد که می‌توانیم در مسائل مشترک تخصص‌های خود را کنار هم بگذاریم و مشکلات بزرگ را حل کنیم. از اسفند ۹۸ تاکنون کشور توانسته در خصوص جلوگیری از شیوع بیماری کرونا پیشرفت‌های چشمگیری داشته باشد که نمونه آن در تولید ماسک بود. در آغاز شیوع این بیماری در تولید ماسک مشکلات زیادی داشتیم در صورتی‌که اکنون روزانه ۳۰ تا ۴۰ میلیون ماسک با قیمت پایین در بازار عرضه می‌شود.

رئیس پارک علم وفناوری خراسان بیان کرد: با توجه به علم اقتصاد توزیع یافته غیردولتی قیمت ماسک با وجود تورم، افزایش نداشت و این امر نشان می‌دهد که اگر ما بتوانیم همدیگر را در زمان مناسب و فضای ارگانیک پیدا کنیم، می‌توانیم مسائل بزرگ را به درستی حل کنیم.

قنبری اضافه کرد: شرکت‌های پارک خراسان می‌توانند  مسائل را حل کنند، زیرا این شرکت‌ها مبتنی بر دانش و علم‌اند که باید تعداد آن‌ها افزایش یابد. همچنین برای شناخت یکدیگر نیاز به کوتاه کردن فاصله‌ها داریم، زیرا شناخت و نزدیکی نقش اساسی در پیشرفت شرکت‌ها دارد.

رئیس پارک علم وفناوری خراسان با اشاره به اینکه پارک خراسان ۳۵۰ شرکت و ۵۰۰۰ پرسنل دارد، گفت: ۸۵ درصد پرسنل پارک مدرک مقطع ارشد و ۱۵۰ نفر مقطع دکترا دارند. همچنین حدود هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان گردش مالی آن‌ها در مدت زمان فعالیتشان بوده است. بیشتر شرکت دانش ‌بنیان پارک خراسان در حوزه تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی و پزشکی حرف اول را می‌زنند.

در ادامه، احسان قاسمی رئیس هیأت مدیره کانون قالب‌سازان گفت: قالب‌سازی در صنعت نقش اساسی دارد. در سال ۹۸ کانون قالب‌سازان مشهد با هدف سازماندهی و ارتقاء سطح علمی، فنی و توسعه این صنعت با کمک همکاران قالب‌ساز و با حمایت اتحادیه فلز تراشان برای اولین‌بار در مشهد فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی در زمینه اهداف کانون قالب‌سازان مشهد افزود: عضوگیری رسمی و شروع فعالیت‌های تیمی، شناسایی و سازماندهی کلیه قالب‌سازان، برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقاء واحدها، رشد و توسعه صنعتی، همکاری در طراحی و ساخت قالب‌های صنعتی و R&D، بسترسازی تجهیز و ایجاد شهرک تخصصی قالب‌سازان، معرفی صنعتگران برتر جهت همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، تهیه محصولات با استفاده از نرم‌افزارهای تحلیل مهندسی و کاربردی، تسریع و تسهیل در امر راه‌اندازی خطوط تولید و انبوه محصولات نمونه‌سازی شده، مشاوره به شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت انتخاب بهترین فرآیند تولید محصولات، ایجاد کارگروه‌های تخصصی و حضور در مجامع تصمیم‌گیری گلاب از اهداف و برنامه‌های این کانون است.

قاسمی در خصوص مشکلات کانون تاکید کرد: ما در جذب نیروی انسانی مشکلات فراوانی داریم؛ چراکه برای این حرفه سرمایه‌گذاری‌های لازم نشده و نیروی انسانی در این حوزه کم است. ما باید زیر ساخت‌هایی را تقویت کنیم تا بتوانیم به قطب قالب‌سازان خراسان تبدیل شویم.

رئیس هیأت مدیره کانون قالب‌سازان با اشاره به تهدیدهایی که در این حوزه وجود دارد، اضافه کرد: ابتدا باید مراقب کشور چین باشیم که مبادا دوباره وارد بازار ما شود، قطعات این صنعت را هوشمندسازی و به‌روز کنیم و از پرینت‌های فلزی که سرعت کار را افزایش می‌دهند، استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه «کشور آلمان و چین اولین صادرکننده‌های قالب در دنیا هستند»، ادامه داد: ۵۴ درصد قالب‌های دنیا مربوط به قالب‌های خودرو است. در قطعات خودروسازی  ۶۴ درصد قالب‌ها پرسی، ۴۱ درصد قالب‌ها تزریق و ۸۱ درصد قالب‌ها بزرگ تزریق هستند این آمارها در حالی است که ایران در این صنعت آماری ندارد  و امید داریم بتوانیم تا سال آینده آمار و درصدهای قابل توجهی در صنعت قالب‌سازی اعلام کنیم.

همچنین پیمان دادرس، مدیر عامل شرکت صاکو در این مراسم، اظهار کرد: سال ۶۸ شرکت صاکو فعالیت خود را با طراحی نرم‌افزارهای مختلف صنعتی در کشور آغاز نمود و جزو اولین تولیدکنندگان نرم‌افزار و سخت‌افزار مهندسی در کشور است. سال ۷۲ توانستیم اولین دستگاه سی‌ان‌سی دو محور را در ایران تولید کنیم و بیش از ۳۰۰۰ دستگاه و مکانیزم در واحدهای تولید داخل و خارج کشور مستقر نمایم.

رئیس شرکت صاکو گفت: محصولات زیادی تولید کرده‌ایم و آخرین محصول ما ساخت دستگاه برش لیزر قطعات فولادی بود که محصول کاملا ایرانی است که نقش بسزایی در صنعت داشته است. این محصولات در صنایع خودرو سازی، قطعه‌سازی، صنایع نفت، گاز، صنایع نظامی و دفاعی، سنگ ساختمان و… کاربرد دارد.

وی اضافه کرد: هدف شرکت صاکو شناخت توانمندی‌های ارزنده صنایع است و تلاش می‌کنیم ارتباط قدرتمندی بین صنایع مختلف داخل و خارج از کشور برقرار کنیم. قالب‌سازی به عنوان یکی از ارکان اصلی صنعت که متاسفانه توجه چندانی به آن نشده است. تلاش خواهیم کرد در آینده‌ای نه چندان دور نقش این صنعت را در کشور پررنگ‌تر کنیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.