تربیت دانشجوی تراز در ابعاد مختلف از جمله مطالبات نهاد رهبری از دانشگاهها است
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: یکی از مطالبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، از دانشگاهها این است که مسئولیت ارکان دانشگاه در قبال تربیت دانشجوی تراز دار در ابعاد مختلف تبیین و رسیدگی شود. به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها امروز در
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: یکی از مطالبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، از دانشگاهها این است که مسئولیت ارکان دانشگاه در قبال تربیت دانشجوی تراز دار در ابعاد مختلف تبیین و رسیدگی شود.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها امروز در مراسم اختتامیه بیست و پنجمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تبریک ولادت باسعادت امام محمدتقی (ع)، به یکی از فرمایشات امیرالمؤنین علی (ع) درخصوص اهمیت قرآن اشاره کرد و گفت: امام علی (ع) به عنوان بزرگترین پرورشیافته مکتب قرآن و پیامبر اعظم (ص) همواره در سراسر نهجالبلاغه در کلمات، خطبهها و نامههای خود به مناسبتهای مختلف، ویژگیهای قرآن را بیان کرده و ارزشهای آن را برای مردم برشمرده است.
وی ادامه داد: همه تأکیدات حضرت علی (ع) نشانه عظمت این کتاب آسمانی است. ازجمله محورهایی که مورد تأکید امیرالمومنین (ع) قرار گرفته است، می توان به مواردی چون «بدانید که این قرآن آن نصیحتدهنده خیرخواه است که فریب نمیدهد»، «قرآن راهنمایی است که گمراه نمیکند»، «گوینده حدیث است که دروغ نمیگوید»، «قرآن ریسمان محکم الهی و نور آشکار و درمان سودمند است»، « قرآن شفای بزرگترین دردهاست» و… اشاره کرد.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با تأکید بر اینکه امروز به برکت انقلاب اسلامی، دانشگاهها یکی از کانونهای توجه به قرآن و احیاکننده امر قرآن هستند، گفت: بحمدالله در دانشگاهها، جشنوارههای قرآنی متنوعی برگزار می شود که بزرگترین، پرمخاطبترین و مورد توجهترین جشنوارهها در دانشگاهها هستند. این امر نشاندهنده این است که فضای دانشگاهی توجه درستی به قرآن دارد. البته موقعیت و جایگاهی که امروز از لحاظ توجه به قرآن در آن قرار داریم، تا جایگاه ایدهآل فاصله زیادی دارد و نیازمند تلاش شبانهروزی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، ضمن تقدیر از دستاندرکاران برگزاری بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: حضور ۹۰ هزار شرکتکننده در این جشنواره، حکایت از تلاش و پیگیری مناسب دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مسائل قرآنی دارد.
وی افزود: البته وظیفه داریم نسبت به ترویج قرآن و حاکم کردن فضای قرآنی در محیط علمی تلاش بیشتری داتشه باشیم و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رستمی با اشاره به یکی از کمکاریهای دانشگاهها درخصوص مسائل قرآنی، تصریح کرد: موضوع قرآن و دین معمولاً در دانشگاهها موضوعی فرهنگی در نظر گرفته می شود، در صورتی که تمام نظامات دانشگاه از جمله آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و… باید خود را مسئول قرآن در دانشگاه بدانند. اگر مجموعههای آموزشی و پژوهشی به وظایف فرهنگی خود در قبال قرآن عمل کنند، در این حوزه پیشرفت خواهیم کرد. درواقع مسئول فرهنگ و قرآن در دانشگاه، مجموعه اصلی دانشگاههاست.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰