افتتاح رسمی خانه خلاق صنایع دستی کرمانشاه؛ شاید ۳ ماه دیگر
ایسنا/کرمانشاه سال ۱۳۹۵ بود که طرح راه اندازی خانه خلاق صنایع دستی کرمانشاه در حمام تاریخی حاج شهبازخان با همکاری سازمان یونیدو(سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل) کلید خورد. در اولین گام برای اجرای این طرح، مرمت حمام تاریخی حاج شهبازخان در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام فعالیت های مرمتی قرار شد در مدت
ایسنا/کرمانشاه سال ۱۳۹۵ بود که طرح راه اندازی خانه خلاق صنایع دستی کرمانشاه در حمام تاریخی حاج شهبازخان با همکاری سازمان یونیدو(سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل) کلید خورد.
در اولین گام برای اجرای این طرح، مرمت حمام تاریخی حاج شهبازخان در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام فعالیت های مرمتی قرار شد در مدت زمان کوتاهی اولین خانه خلاق صنایع دستی کشور در این مکان تاریخی راه اندازی شود تا تحولی مثبت را در صنایع دستی استان بوجود آورد، اما حالا با گذشت چهار سال و علیرغم وعده های چندین باره ای که برای راه اندازی این مرکز داده شده، هنوز درهای این مرکز به روی هنرمندان صنایع دستی استان باز نشده است.
امید قادری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه که پیش از این در اواخر تابستان امسال خبر از افتتاح فاز اول این پروژه را داده و گفته بود فاز دوم پروژه در مهرماه به بهره برداری می رسد، در خصوص تاخیر در افتتاح رسمی خانه خلاق صنایع دستی کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، اعلام کرد: وجود برخی نواقص باعث شده تا هنوز درهای این پروژه به روی هنرمندان صنایع دستی استان بسته بماند.
وی تصریح کرد: خانه خلاق صنایع دستی کرمانشاه، پروژه ای مشترک مابین اداره کل میراث فرهنگی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است که در تلاش برای رفع این نواقص هستیم.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه نداشتن سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب، شبکه آب و فاضلاب و سیستم روشنایی از جمله این نواقص و مشکلات هستند که باید رفع شوند.
وی افزود: برای رفع این نواقص جمعا به حدود یک میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم که تاحدودی تامین شده است.
قادری خاطرنشان کرد: درتلاشیم با تعیین پیمانکار این نواقص را هرچه سریعتر برطرف کنیم تا پروژه در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ رسما افتتاح شود و شاهد استقرار هنرمندان صنایع دستی استان در آن باشیم.
وی متذکرشد: با راهاندازی این مرکز به دنبال نوآوری و کاربردی کردن صنایعدستی استان و نجات و احیاء هنرهای دست سازی هستیم که یا منسوخ شدهاند یا به سمت منسوخ شدن پیش میروند که از جمله آنها میتوان ارغوان بافی، نمدمالی، موج بافی و جاجیمبافی را نام برد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰